И слънце, и облаци ще има днес по Черноморието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 18.11.2013
699
Днес преди обяд на отделни места в низините и котловините ще има мъгла. Над североизточните райони от страната облачността ще е значителна, докато над останалата, по-голяма част от страната, ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен, в Дунавската равнина - до умерен източен вятър. 

Максималните температури ще са между 9° и 14°, в крайните югозападни райони - до около 16°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня ще остане без съществена промяна. 

Над по-голямата част от Черноморието облачността ще е значителна. Слънчеви часове ще има в южните райони от крайбрежието. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури - между 9° и 12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 13°-14°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).