Иновативно! Варненец разработва обществени ремонтни станции за велосипеди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:31 / 18.10.2023
836
Варненецът Здравко Василев, който е страстен велосипедист и председател на велоклуб "Устрем", разработва обществени ремонтни станции за колелета, научи Varna24.bg. Те дават възможност за самостоятелен ремонт, настройка или напомване на велосипеди.

Целта е да бъдат поставени на различни обществени места в градовете, така че всеки велосипедист да може да се възползва от инструментите в тях, така че сам да си поправи колелото при нужда.

Вярваме, че те са най-добрите на пазара и успешно конкурират по качество и цена водещите световни производители. Продуктите ни са разработени и произведени в България от велосипедисти за велосипедисти, с изчистен дизайн и конструкция, както и голямо внимание към всеки детайл, защитени от вандализъм, кражби и корозия, с инструкции на универсален език – чрез пиктограми и схеми, както и QR код водещ към сайт с видео инструкции,

с възможности за надграждане и добавяне на функции, чрез модулна система, позволяваща всякакви комбинации, с възможност за поддръжка, резервни части и монтаж, даващи цялостна и устойчива услуга, обяснява Здравко Василев.

Използването им е лесно. Първо трябва да окачите велосипеда си на стойките. След това, използвайки инструментите, да го настроите или ремонтирате. Разполагате и с крачна помпа с манометър и универсален накрайник за вентили.

Ремонтните станции и точки са съвместими с всички видове велосипеди, подходящи за ремонт и на тротинетки, детски и инвалидни колички, скейтбордове, ролери и други спортни пособия, с 8 стоманени неръждаеми гъвкави въжета със система против усукване, в края на които има комбинирани инструменти,

с над 25 инструмента на разположение – специализирани и универсални, със стойки за закачане на велосипед с протектори против надраскване и ограничителни пръстени за стабилност и др.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Д-р Ива Гаврилова, онкохирург: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).