Интензивен трафик на "Дунав мост"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 25.12.2023
716
На границата с Турция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Капитан Андреево" на изход от страната, съобщават от "Гранична полиция" по данни към 6:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Кардам" и " Русе" на изход от страната, на ГКПП " Видин " - за леки автомобили в двете посоки. Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове "Маказа", "Златоград“ и "Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

И на границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от "Гранична полиция".

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и на границата с Република Северна Македония.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Запрянов: Очакваме 57 млн. евро в замяна на помощта за Украйна
"Да, България!" прие мандат за предоговаряне на коалиционното спо...
Голям пожар в Старозагорско, опасно близо до борова гора
Брендо през 2008 г.: Никога няма да излезе тази истина
Президентът и патриарх Даниил положиха венци пред Паметника на Не...
Президентът Радев: Изборът на патриарх идва в момент на изпитания...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).