Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Йовчев закрива полицейския СОД
Автор: Екип Varna24.bg 15:02 / 05.08.2013Коментари (11)1120
©
Вътрешният министър Цветлин Йовчев закрива полицейския СОД (Сектор "Сигнално-охранителна дейност"), съобщи Нова телевизия. Държавната охрана вече е спряла да сключва договори с нови клиенти, а до края на годината всички подписани договори ще бъдат спрени. Това е част от структурната промяна в МВР, планирана от новите управляващи. Така Цветлин Йовчев е взел решение да закрие единствената структура в МВР, която носи приход в бюджета от над 25 милиона лева годишно. След като полицейският СОД бъде закрит, над 10 000 охранявани от тях обекта в цялата страна ще бъдат буквално подарени на частните охранителни фирми.

Източник: Kросс








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Сега ще започне голямо наддаване от частните фирми за охран на свободните обекти-далаверата ще е голяма но не и за МВР - БОКЛУЦИ ТАКИВА , ЗАЩО НЕ ЗАКРИЕТЕ ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ НАПРАВО И ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ДА ПОЕМАТ ТАЗИ РАБОТА.бЕЗ ТОВА ВЕЧЕ ВСИЧКО ДЪРЖАВНО СТАВА ЧАСТНО . ЕБАСИ МАМАТА.ТЕ ЕДНИ ДРЕХИ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ КАТО ЗА ХОРАТА И ДА ДАДАТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ТРЪГНАЛИ РЕФОРМИ ДА ПРАВЯТ . БОКЛУЦИ!
Aнонимен
на 05.08.2013 г.
+3
 
 
безуна работа 6те закрива сод
Aнонимен
на 05.08.2013 г.
+5
 
 
Това е свинщина г-н Йовчев , напълно си заслужихте протестите и скорошното изритване от народа. Напълно ще подкрепя протестите на есен и то без заплащане. Вие минахте границата на търпимостта. Марш от политиката.
+7
 
 
Мда, бившите мутри искат още повече да лапат и сега им го подаряват - стария принцип да закрием работещо и печелившо държавно, за да се облагодетестват частните ВИС?СИК/ТИМ-основани фирми. Все по-зле-зле-зле.
Aнонимен
на 05.08.2013 г.
+9
 
 
така е. видяха, че падат едни милиони, защо да не са в техния джоб ами в държавата. сега ще стане страшно. ще има да рекетират,ще има престъпност, няма да викат полицията и ще си правят каквото си знаят...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
"Страхотен реформатор"-глупост след глупост,както цялото правителство от марионетки на олигарсите!Щедър подарък прави към частnите охранителни фирми или очевадно интересите му са насочени към това всичко,което е отивало към министерството,сега да бъде в ръцете на другихора,чиито интереси той явно защитава!Безобразията на това правителство нямат край,а една малоумна част от народа им се радва и слуша призивите на Мишо Лайнара!Дърпат си комунягите 1 млрд,хвърлят прах в очите с майчински,които биха изплащали най-много до 6 7 месеца,докато паднат от власт,а после следващото правителство пак ще изплаща чужди дългове!Намалиха ли ви тока с няколко стотинки-смехотворно,но сега мълчите и се криете,но ясно се видяха платените от олигарсите февруари протестиращи,чиято цел беше връщането на комунистите на власт!Честито на цялото ни продажно племе!Полицейските синдикати също много си кротуват,когато севижда какво се случва,но преди време вдигаха вой до небесата,че нямали хартия за принтери и други консумативи,а сега им взимат парите под носа,но те си траят.Има и други нови реформи,които са изкл жестоки,но за тях не се дава гласност!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Ремонти във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Кралица Елизабет II почина!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: