Ивайло Мирчев за скандалите във "Величие": Щеше да е забавен сюжет в "Съдебен спор", ако не ставаше дума за управлението на страната

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (2)
10:28 / 02.07.2024
871
Бившият депутат от "Демократична България" Ивайло Мирчев сравни драмите в партия "Величие" със сюжет в предаването "Съдебен спор".

"Случващото се във "Величие" щеше да е само забавен сюжет в "Съдебен спор", ако не ставаше дума за управлението на страната", пошегува се Мирчев във Фейсбук.

По-рано днес идеологът на партията Ивелин Михайлов се оплака, че председателят на парламентарната група Николай Марков го заплашил, че ще го унищожи и "няма да си намери място на нито една точка на света". Днес той даде две интервюта, от които става ясно, че скандалите са кой да оглави партията и дали да подкрепят правителство на ГЕРБ.

Михайлов се оплака, че Марков искал да стане председател на партията. В момента поста заема Албена Пекова, която не е депутат и няма публични изяви. Самият Михайлов обаче обяви през април, че Марков ще я сменя на поста.

Бизнесменът разкри още, че петима от депутатите имали готовност да подкрепят кабинет на ГЕРБ с първия мандат, както и програмно правителство на "Има такъв народ" с третия. Нито Марков, нито друг от депутатите все още не е потвърдил или отрекъл думите му.

Виж коментарите (2)

Още по темата (301):
06.07.2024 Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого ще сте опозиция? 
06.07.2024 Виктория Василева: Може би разпадането на "Величие" е била заложената цел от самото начало
06.07.2024 Вигенин: Беше ясно, че Бойко Борисов няма намерение да управлява, а това прави невъзможно правителство с втория мандат
06.07.2024 Ивайло Шотев, ПП-ДБ: С "Възраждане" сме диаметрално противоположни
06.07.2024 Йовчев: В тази криза има три аспекта, които могат да генерират сериозни
заплахи
06.07.2024 Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообмислени изявления създават реален риск от загуба на политическа подкрепа
Още новини от Национални новини:
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Д-р Ива Гаврилова, онкохирург: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).