Кунева с рекордни дарения за кампанията си, "Атака“ не са взели нито лев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
10:39 / 19.05.2013
763
Публикуваните данни на Сметната палата показват, че партиите са получили сравнително скромни дарения за предизборната кампания. Информацията се отнася за материалните и нематериалните дарения, които са получили партиите, за да проведат предизборните си мероприятия. ГЕРБ няма нито едно парично дарение. За сметка на това е ползвала леки автомобили, което се води нематериална помощ.

Коалиция за България е събрала 60 хил. лв. и също в ползвала превоз. Интересното е, че там има дарение специално за провеждане на митинга на 1 май. В Стара Загора партията е придобила една трета от апартамент и земеделска земя, като не се посочва за какво ще бъдат ползвани имотите.

ДПС също са събрали пари и също са ползвали чужд превоз. Общо даренията са 410 на брой.

За "Атака" липсват данни, което значи, че партията не е получила дарения под никаква форма. ДСБ са събрали почти 150 хил. лв., докато бившите им дружки от СДС - едва 5 хил.

Сметната плата потвърди собствената си информация от преди изборите, че партията на Меглена Кунева е събрала над 150 хил. "ГОРДА България" също е получила доста завидна сума - 90 хил. лв.

Източник: Блиц

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Абсурдна ситуация: Заради протеза у нас искат да отнемат категори...
ДАНС: В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуник...
Скок на болните от COVID-19: За какви симптоми трябва да внимавам...
Катастрофа на АМ "Тракия"!
Теглят с жребий серийните номера на машините за гласуване на пред...
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).