Куриоз: Авария прогони крадци на БМВ във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:11 / 26.07.2011
810
Куриозна драма се разигра в нощта срещу понеделник на ул. "Петко Момилов" във Варна. Внезапно избила тръба е прогонила крадци на луксозно БМВ. Това е една от теориите на живеещите в района.

Автоджамбазите атакували колата пред жилищен блок. По думите на собственика на возилото вероятно ключалката е разбита с тирбушон. По какъвто и начин да са успели да проникнат в колата обаче, крадците са съумели да надвият електрониката и да свалят прозорците невредими, за да се шмугнат вътре. Но вероятно нещо е уплашило автоджамбазите и те не са довършили започнатото. Преди да се откажат от БМВ-то те дори са заличили следите си, отърквайки таблото, разбитата ключалка и седалките с пръст, коментираха хора, очевидци на полицейския оглед. До ранния предобед собственикът на возилото, в чиято кола имаше и детско столче, не беше наясно с паричното изражение на щетите по колата си.

Точно пред входа, където бе паркиран атакуваният автомобил, бе зейнала огромна яма 5 на 5 метра, където се събираше вода. Край дупката стоеше аварийният екип на фирмата заедно с паркираната техника и не можеше да започне работа часове наред. "В такъв случай няма как да извикаме паяк, за да отмести колата, тъй като става въпрос за престъпление, а и собственикът ще я отмести при първа възможност. Гори му огън на главата", коментира ръководителят на аварийния екип.

Другата възможност на работниците бе да се изкорени млада праскова от градинката пред блока, но тя бързо бе отхвърлена, тъй като щеше да причини както излишна работа на водопроводчиците, така и неодобрението на живеещите в блока.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).