Любима детска учителка загина при катастрофа

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:17 / 12.07.2022
782
Стана ясно коя е загиналата жена след тежката катастрофа край морето. Това е Донка Генова. Тя е починала в линейката на път за болницата в Добрич, след като колата, в която е пътувала със съпруга си, се е блъснала в дърво при навлизане в Балчик.

Екипът на детската градина, където Донка е работила, написа следното жалейно съобщение във фейсбук:

Целият екип на ДГ 2 "Знаме на мира" сме потресени от поредната непрежалима загуба- напусна ни толкова рано слънчевата колежка и всеотдаен приятел Донка Генова.

Няма как да забравим топлата искрена усмивка, неизчерпаемия оптимизъм, отзивчивост, рамото, което винаги беше готова да дадеш, грижата и обичта, които не спираше да раздаваш с пълни шепи и за любимите си, и за колегите, и за всички дечица, в чиито души през годините остави късчета от сърцето си, мило момиче!

Безсилни сме пред мъката от загубата, скърбим неуттешимо с близките, на които поднасяме своите най- искрени съболезнования!

Благодорим ти, Доне, за доброто и любовта, на които ни учеше през годините! Нека бялата ти душа почива в мир!

На влизане в Балчик лекият автомобил “Хюндай", в който тя е пътувала, се удря в дърво. Зад волана е бил съпругът ѝ, който е на 56 години. Установено, е че  по време на движение водачът на автомобила заспива и напускайки пътното платно се блъска челно в крайпътното дърво.

Той е настанен в реанимацията на болницата в Добрич със съчетана травма на гръден кош и фрактура на дясно бедро - без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Прощаваме се с Николай Волев на 22 октомври
Не се чувствате добре? Ударила ни е силна магнитна буря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).