Медицинският хеликоптер отново във въздха, този път заради жена с опасност за живота

Автор: Ливия Кукова
Коментари (0)
12:49 / 06.06.2024
1300
Медицинският хеликоптер тръгва към Сандански, от където се очаква да вземе и да транспортира към столицата 58-годишната жена, претърпяла инцидент с автомобил, научи "Фокус".

По непотвърдена информация той е отлетял от летище "Враждебна". Очаква се жената да бъде приета в "Пирогов". От пресцентъра на столичната болница казаха за "Фокус", че на този етап не могат да потвърдят достоверността на информацията.

"Фокус" се свърза и с пресцентъра на Министерството на здравеопазването, които също отказаха да дадат информация по случая.

Припомняме, че 58-годишна жена пострада при нелеп инцидент със собствената си кола. Дамата паркира на ул. "Деспот Слав“ в Сандански и тръгва да слиза. В този момент обаче автомобилът тръгва назад и отворената врата я повлича.

Жената е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Депутати от "Величие" отправяли заплахи към Ивелин Михайлов, казв...
Димитър Ганев: Политически предприемачи ще излязат с идеи за през...
Варненци, предупредени сте! Екстремни жеги в утрешния ден
Горан Благоев: Св. Синод най-накрая да излезе със становище за во...
Калин Стоянов за номинацията за МВР министър: Нямам партийни прис...
Мечка стресна туристи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).