Министерството на енергетиката организира конференция "Енергия за зелено бъдеще"

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
17:19 / 23.04.2023
1095
Министерството на енергетиката организира конференция с международно участие на тема "Енергия за зелено бъдеще“, която ще се състои на 25 и 26 април 2023 г. в "София ивент център“ (бул. "Черни връх“ 100) в столицата. Форумът ще бъде открит от министъра на енергетиката Росен Христов в 15:00 ч. на 25 април, а приветствие ще отправи президентът на Република България Румен Радев в 15:30 часа.

Програмата предвижда министерски и институционален панели, корпоративни презентации, дискусии за модерното развитие на мрежите и системите в енергетиката, актуални въпроси за електрификацията на транспорта и иновации в съхранението на енергия, проблеми на енергоспестяването, енергийната ефективност и енергийния мениджмънт, оползотворяването на геотермалната енергия и др.

В срещите и разговорите ще се включат представители на правителството, на енергийни дружества, общини, институти и висши училища, международни и български финансови институции, дипломати и пр.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).