Млад варненец с "Москвич" участва в катастрофа по пътя Айтос - Провадия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:12 / 19.08.2013
1631
Вчера, около 16.48 ч. по пътя Айтос - Провадия, на разклона за с. Шиварово, общ. Руен, възниква пътен инцидент между: л.а. «Москвич 21412», с варненска регистрация, управляван от 20 год. П.К. от Варна и л.а. «Ситроен Пикасо», със старозагорска регистрация, управляван от 43 год. И.В. от Кърджали.

От ПТП-то пострадали: водачът на л.а. «Ситроен Пикасо» - И.В. / прегледан и освободен за домашно лечение с натъртвания/, водачът на л.а. «Москвич» - П.К. / получил контузия на лявото коляно, без опасност за живота/ и пътниците от л.а. «Москвич» - Я.К., 47-годишен от Варна / седящ отпред в дясно/, получил фрактура на дясното бедро, настанен в «Ортопедично отделение» на МБАЛ - Бургас и съпругата му Л.К., 45-годишна от Варна / получила контузия на главата и комоцио, настанена в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ - Бургас, без опасност за живота/. Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Всички български политици и институции трябва да се обед...
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).