Мухлясал кашкавал разбуни страстите в мрежата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:47 / 19.04.2023
1332
Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.

Ето и някои от коментарите на хората:

"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";

"Ако е правено с истинско мляко безценно";

"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

"Щом е хванал такава плесен най малко от месец стои";

"Имаш безплатен антибиотик";

"Така става като не оставят кашкавала да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";

"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавала/сиренето/бурканите които вземате са запечатани добре! Представете си ако беше останал вакумиран кашкавала, едва ли щеше да е в това състояние! И само да кажа, че няма по-добри млечни продукти от Маджаров на Българския пазар".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Кредитите, които стигат до частните съдебни изпълнители, намалява...
Старт на делото срещу българите, обвинени в шпионаж в полза на Ру...
Напрежение в подлеза на СУ! Разбити са стъкла на заведение, на мя...
Младежи с черни качулки и маски са нападнали двама непълнолетни в...
Политолог: Българското общество разрушава основния консенсус – де...
Антон Златанов: Успяхме да притворим вратата на нелегалната мигра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).