Мъж нападна 64-годишна фелдшерка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:42 / 14.03.2023
593
Бързо производство е заведено в Районното управление в Харманли след сигнал за сблъсък между фелдшерка и посетител в Центъра за спешна медицинска помощ в Харманли, съобщи Областната дирекция на МВР в Хасково.

Според съобщение, получено в 10:10 часа на 13 март, мъж е ударил 64-годишната фелдшерка, която била на дежурство. Незабавно към мястото е изпратен полицейски екип, който установил 37-годишния нападател. В своя защита той казал, че след като закарал за преглед болната си майка, бил избутан от медицинското лице да излезе навън от помещението и на свой ред той също я бутнал. Работата по образуваното бързо производство продължава, допълват от полицията.

Последното нападение над медицински екип в региона бе в Хасково в началото на април 2022 г. Тогава роднини на прекарал инфаркт мъж влязоха в конфликт с лекарка и медицинска сестра, отзовали се на спешно повикване на ул. "Дунав" в областния център.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Крака на човек виснаха от пловдивски автомобил
Павела Митова, ИТН: За мен Росен Желязков е приемлив кандидат за ...
Явор Колев за хакера "Емил Кюлев": Познавам го, дълго време беше ...
ДСБ дават шефа на военното разузнаване на Военна прокуратура: Обв...
Отстраниха от ДПС и личната секретарка на Ахмед Доган
Контролната комисия на БСП: Нинова не може да бъде отново председ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).