Мъж предлагал моделки за 1000 лв. на нощ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:31 / 27.11.2012
695
Момичета от модна агенция са били предлагани от трима сутеньори на цени от 500 до 1000 лева. Това стана ясно след акция на антимафиоти от ГДБОП. Спецполицаите разбиха вчера група от трима души, които набирали девойки с примамливи оферти за работа.

Схемата била класическа - на бъдещите проститутки се предлагала работа в известна модна агенция. Следвали и обещания за участия в ревюта, видеоклипове и фотосесии. Част от момичетата се съгласявали, като впоследствие разбирали, че в задълженията им влизат и други "задачи". Всъщност ревютата и фотосесиите се правели, но с цел да се рекламира "стоката".

Така например в капана на сутеньорите попадали и непълнолетни, които били склонявани срещу сериозно заплащане да изпълняват сексуслуги. Полицаите атакували луксозна къща край София, в която бил задържан организаторът на групата, на 41 години, и двамата му съучастници от Кюстендил и Русе. Там полицаите открили и три момичета от контингента на сводниците.

Във вилата имало скъпи маркови дрехи, както и облекла, с които проститутките започвали смените си. Разследващите открили и лаптоп, през който най-вероятно са били пускани снимките на жриците.

Разследващите установили, че девойките са водени в скъпи хотели и са ползвани както от българи, така и от чужденци, за които не било проблем да извадят 1000 лева. Освен луксозната къща антимафиотите обискирали и офиса на модната агенция в столицата, откъдето са взети множество телефони и СИМ карти, чрез които е ставало предлагането и е осъществявана комуникацията между членовете на бандата
Намерени са още големи суми пари и наркотици, които може да са давани за настроение на момичетата преди сеансите.

Според запознати част от известните столични сутеньори са готови да плащат заплата от порядъка на 2000 лева на добре изглеждащи младежи, които по цял ден да се занимават с набиране на момичета за проститутки. Те трябвало да търсят красиви момичета, да ги водят по оборотни заведения и да им покажат един луксозен живот, който могат да имат, ако се съгласят да проституират.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).