НДСВ бута правителството?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 24.01.2009
739
НДСВ не подкрепи предложението на управляващите да се започнат разговори за пускането на 3-ти и 4-ти реактор на АЕЦ "Козлодуй". Обяснението на "царските" депутати е, че българската икономика е имала отрицателен ръст преди затварянето на реакторите, докато след тяхното спиране е тръгнала нагоре и в момента ръста е положителен. Според тях пускането на спрените реактори няма да окаже положително въздействие на икономиката и няма да ни превърне в енергийна сила.

От НДСВ смятат, че действията на БСП и ДПС са слаб популистки ход, който ще бъде осъзнат и в крайна сметка до пускането на реакторите няма да се стигне.

Разцепление в управляващата коалиция все още няма, но от НДСВ са категорични, че ако БСП и ДПС продължат да водят България извън Европа, то "царистите" ще излязат от коалицията и ще съборят правителството.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев се срещна с българската общност в Ню Йорк
Доц. Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за вис...
От Благоевград стартира Европейската седмица на спорта! Спортният...
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Земетресение в България
Експерт: Украинските яйца разбиват пазара – време е за тотална за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).