НДСВ - в коалиция на изборите?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:34 / 23.02.2009
665
НДСВ може да участва на предстоящите парламентарни избори в коалиция с друга партия. Това каза във Варна "жълтият" депутат Анелия Атанасова. По думите й, политическото пространство у нас в момента е много нестабилно и няма формация, представителите на която да са сигурни в победата си на вота. С кого НДСВ евентуално биха се коалирали, Атанасова не пожела да коментира.

"Всякакви заклинания от политически лидери ми изглеждат наивни и смешни, защото в политическото пространство от последните избори насам се случиха много безпринципни неща", коментира Атанасова. Тя обобщи, че в подобна обстановка "всеки с всеки може да отиде на избори".

Организацията "Женска либерална мрежа", която Атанасова ръководи, е представила пред ръководството на НДСВ своя избор за български евродепутат - Меглена Кунева. Варненските кандидати за депутати в Европейския парламент пък са Биляна Раева и Деница Димитрова.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев се срещна с българската общност в Ню Йорк
Доц. Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за вис...
От Благоевград стартира Европейската седмица на спорта! Спортният...
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Земетресение в България
Експерт: Украинските яйца разбиват пазара – време е за тотална за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).