НИМХ: Максимални температури до 19 градуса днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 18.04.2013
345
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд от североизток облачността временно ще се увеличи. На отделни места ще превали слаб краткотраен дъжд. В Източна България ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури - между 14° и 19°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) БАН.

Над Черноморието сутринта ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд облачността временно ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен вятър север-североизток. Максимални температури - между 12° и 16°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. Температурата на морската вода е 9°- 10°.

Над планините облачността временно ще се увеличи. В следобедните часове на отделни места ще превали краткотрайно. Вятърът ще остане от север-североизток, умерен до силен. Температурите слабо ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).