НИМХ: Топло за ноември, до 17° днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:20 / 20.11.2013
829
Днес времето ще се задържи сравнително топло за ноември. Преди обяд на много места в низините видимостта ще е намалена. В западната част от Дунавската равнина мъглите ще се задържат почти през целия ден, възможно е да преръмява. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН.

Облачността ще е по-често значителна, като на отделни места в Южна България ще има и слаби превалявания. Вятърът ще е слаб - от изток, а в източните райони умерен от юг. Максимални температури от 12° до 17°, в крайните северозападни райони 8°-10°.

По Черноморието ще е предимно облачно, а към края на деня на места слабо ще превали. Вятърът ще е умерен от юг. Дневните температури ще достигнат до 14°-16°. Вълнението на морето ще е слабо, 2-3 бала.

В планините ще е твърде динамично, с променлива облачност, обхващаща често билата. На отделни места ще превали. Вятърът по-високите части ще е силен и бурен, от южната четвърт. Дневна температура на 1200 м.н.в до 10-12°, на 2000 м около 4°.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).