Над Черноморието ще има променлива облачност днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:10 / 05.11.2013
522
В Източна България, северно от планините и по долината на река Струма днес ще духа умерен и временно силен южен вятър. Ще има променлива облачност, по-често значителна над южните склонове в Рило-Родопската област, където ще превали слаб дъжд. Ще се задържи топло с максимални температури между 19° и 24°.

Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще бъде значително по-ниско от средното за ноември.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа умерен и временно силен южен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-22°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-често значителна над южните слонове и на отделни места в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа силен по билата и временно бурен южен вятър. Топло, с максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 9°.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).