ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Некачествено свинско месо залива родния пазар | ||||||
| ||||||
Българското свинско достига за едва 30-40% от потреблението у нас, което се използва основно за прясна консумация. В преработката, при производството на колбаси, се влага предимно суровина от Испания, Франция, Дания, Германия и Белгия. Според свиневъди у нас обаче качеството на вносното месо е по-ниско. В същото време и свиневъди, и преработватели отчитат драстично по-високи разходи – както при производството на месо, така и при производството на колбаси. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
-1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 23.01.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Ryanair пуска нови полети
10:59 / 28.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:46 / 29.11.2024
Важни новини за голям ремонт във Варна
16:36 / 28.11.2024
Вижте какви решения взе днес Общинския съвет на Варна
16:50 / 28.11.2024
Дружество край Варна закупи модерна земеделска техника с евросредства
08:19 / 29.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета