Незабравима Нова година в Малта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 14.11.2012
675
Заобиколен от Средиземно море, Малта е малък и скалист остров с хилядолетна история и прекрасна природа. Известен още от времето на рицарите, този забележителен остров е истински средиземноморски рай. Малта е известна лятна дестинация, но също така всяка година милиони туристи избират да посетят страната, по време на празниците по случай Нова година.

Ако вече сте решили да посрещнете Нова година 2013 в Малта, само си изберете някой от невероятните курорти и градове, разположени живописно по средиземноморското крайбрежие. Прекрасните плажове, тюркоазно синята вода, съчетани с луксозни хотели и ресторанти със сигурност обещават новата година да бъде наистина незабравима.

Един от най красивите градове в страната, който е и най-желаната дестинация за Нова година в Малта е столицата на страната Ла Валета. Това е един завладяващ град, който успява да ни впечатли с великолепната си архитектура и множество културни и археологически паметници, живописно съчетани с прекрасните и уютни кафета и ресторанти в града. Нова година в Ла Валета е един от най-важните празници през годината. По време на новогодишната нощ всички хотели и ресторанти в града са заети, защото наплива от туристи по това време на годината е наистина огромен.Хиляди туристи избират точно Нова година за своята екскурзия до Ла Валета, защото климатът е мек и прохладен и е идеален за почивка,екскурзия и празнуване на Нова година, едновременно. Някои от най-известните забележителности в града са Катедралата "Св. Йоан Кръстител", Дворецът на Малтийския орден, Историческият музей и Съдебната палата.

Нова година в Малта, е празник, пълен с емоции, забавления и незабравими моменти. Все пак има ли по-подходящо за посрещане на новогодишната нощ, от страната в която се провежда международният фестивал за фойерверки. Те са неизменна част от празника, заедно с новогодишната украса. Нова година в Малта се отбелязва доста пищно и цветно. Когато часовникът удари 12 часа всички хора излизат по площадите, за да се насладят на едно от най-големите светлинни шоута в цял свят. Това е гледка, която не може да се опише, разноцветните багри на фойерверките осветили небето, като нощна дъга, са просто забележителни.

Ако все още се чудите, къде да отседнете по време на Нова година в Малта, разгледайте сайта на Астрал Хозидейз и изберете най-подходящия хотел за Вас. Това изобщо няма да е трудно, защото Малта има богата гама от хотели, предлагащи перфектно обслужване и отлични условия за почивка. Насладете се на малтийското гостоприемство и прекрасната средиземноморска кухня и определено ще прекарате една от най-незабравимите новогодишни нощи.

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за НоваГодина 2013 в Малта с полет от София

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за НоваГодина 2013 в Малта с полет от Варна


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).