Ниска облачност очаква Черноморието утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 26.10.2013
593
През следващото денонощие отново на много места в низините и равнините ще има мъгла, а по Черноморието - ниска облачност. Около и след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява до слънчево време. В планинските райони през нощта ще е ясно, утре слънчево. Минимални температури между 2° и 7°, по Черноморието до 10° максимални между 20° и 25°, в районите с трайна мъгла и по Черноморското крайбрежие 16°-18°. Такава е прогнозата за времето на НИМХ-БАН.

Над Черноморието преди обяд ще има значителна ниска облачност, която по-късно ще се разкъса и намалее и в следобедните часове ще е предимно слънчево. Максимални температури 16°-18°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще е слънчево, топло и почти тихо. Само по най-високите части ще се появи слаб вятър от запад, северозапад. Максимална температура на 1200 метра 20°, на 2000 метра 13°-14°.

В понеделник в Дунавската равнина ще се усили вятърът от запад и мъглата бързо ще се разсее, а температурите ще се повишат. Ще има временни увеличения на облачността. Във вторник и сряда ще е предимно слънчево, с разкъсана облачност главно над източните райони. В сутрешните часове на места отново ще има краткотрайна мъгла. Ще остане топло за края на октомври.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за октомври.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Над 26 хил. водачи получиха фишове за по-малко от седмица
Феноменът "тъмни прозорци" в България: Много жилища се водят праз...
Адвокати разкриха как чужденец може да купи фирма у нас
Вирусолог съветва при хрема, зачервено гърло и кашлица веднага да...
ПП-ДБ с упрек към служебната власт: Можем да загубим над 60 млн.е...
Икономист: Европа се деиндустриализира. Изнасят се ключови произв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).