Облачно по Черноморието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 25.02.2013
586
Пролетно ще е времето в понеделник, 25 февруари. Температурите ще са високи - между 10 и 15 градуса, в София - около 10. Ще има превалявания от дъжд, по-интензивни в Югозападна България, където ще са придружени и от гръмотевици. По високите части на планините ще превалява сняг.

Над Черноморието ще преобладава облачно и мъгливо време. На отделни места, главно по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха 9-10 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса.

Топло ще е времето и в планините: максимална температура на височина 1200 метра около 7 градуса, на 2000 метра - около 1. Ще бъде облачно и мъгливо. На много места ще има валежи от дъжд, значителни в Рило-Родопската област, където ще има и гръмотевици; над 1900-2000 метра ще вали сняг. Ще духа силен, по билата и бурен вятър от юг-югозапад.

Във вторник валежите ще продължат, като по-интензивни ще са в Рило-Родопската област и в Североизточна България. По високите полета дъждът ще е смесен със сняг. В сряда температурите ще се понижат с няколко градуса.

В четвъртък валежите ще започнат да спират, а в петък облачността ще се разкъса до слънчево.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).