Обрат! Майката на Хриси е жива, министърка дала подвеждаща информация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 13.09.2024
1061
Нинелла Върбанова е част от сдружение "Ангели на пътя“. То обединява родители и близки на убити деца и млади хора по пътищата на България. Убити от пияни, дрогирани, шофиращи в пъти над разрешената скорост или без шофьорска книжка. 

В нейно интервю пред вестник "Труд“ , тя съобщава че майката на Христина Дилева, едно от убитите от Георги Семерджиев момичета, е починала.

"Това ни беше казано на официална среща в Министерството на правосъдието на 04.07.2024 от министър Мария Павлова, в присъствието на шестима нейни колеги, както и на няколко човека от нашето сдружение."

След излизането на интервюто обаче се е оказало, че министърката е дала подвеждаща информация и майката на Христина Дилева е жива и здрава. Близки на Христина са заплашили Върбанова със съд.

"В нашето сдружение правим всичко на доброволни начала, отделяйки цялото си свободно време, включително това, което трябва да прекарваме с децата си и с близките си, на наши собствени разноски, само и само да направим така, че да има по-малко убити български деца и млади хора в бъдеще!" 

"На фона на нежеланието на корумпираните институции да работят в тази посока, на заглушаването ни от страна на националните медии, на незаинтересоваността на голяма част от обществото, за мен е изключително обидно и демотивиращо да бъда заплашвана и със съд за това ужасно недоразумение, предизвикано от политик от такъв ранг!"

"Вярвам, че като пешеходци и шофьори, като майки и бащи, ще допринесете на нашата кауза, която, всъщност, трябва да е кауза на цялото общество! Децата и младежите от сдружението няма да върнем от гробищата, но искаме да направим така, че там да не попадат други невинни! Които ще бъдат нечии други деца и близки!", допълва Нинелла Върбанова в своето отворено писмо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (247):
08.09.2024 Майката на Хриси, която бе пометена от джипа на надрусания Георги Семерджиев, е починала
29.07.2024 Адвокат за случая "Семерджиев": Симона Радева никога не е признавала, че му е помогнала 
25.07.2024 Бившата полицайка Симона Радева, която помогна на Георги Семерджиев да се укрие, отива на съд
22.04.2024 20 години затвор за Семерджиев
09.04.2024 Осъдиха на две години затвор и 139 лева глоба Георги Семерджиев
14.03.2024 Отложиха едно от делата срещу Георги Семерджиев
Още новини от Национални новини:
Трифонов: Македония е част от моето сърце като българин!
Донко Узунов е новият изпълнителен директор на ДКК
Антон Славчев остава шеф на антикорупционната комисия
Пребиха мъж заради паркомясто: Посегна ми с юмрук и ме удари, изк...
Радев: Историите на децата, преборили онкохематологични заболяван...
Специален анализ казва има ли нужда от трета лента на АМ "Тракия"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).