
ЗАРЕЖДАНЕ...
Обяснението затова, че си имаме най-скъпия кашкавал в Европа | ||||||
| ||||||
"За производството на килограм кашкавал са необходими между 12 и 14 литра краве мляко. В момента литър прясно мляко е около 1,20 лева. Самото производство струва около 5-6 лева. След това има период на зреене – между 60 или 72 дни. Тогава губи около 10 процента от рандемана си", обясни той. Ако кашкавалът е бутиков, тоест в него се влагат добавки като трюфели и манатарки – цената му скача допълнително. |
Ако днес имаше местни избори във Варна? | ||
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а (75) | 27% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а (21) | 8% | ![]() |
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а (34) | 12% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а (146) | 53% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg