Очакват натоварен трафик в последния почивен ден след празниците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:29 / 08.05.2011
546
В края на трите празнични дни се очаква натоварен трафик по пътищата на страната,като пиковия час ще е от 15.00-до 19.00 часа.Ще има засилено полицейско присъствие на най-невралгичните места по пътя,главно към входно-изходните артерии на столицата и големите градове.

Задръстване традиционно се образуват в отсечката между Владая и София. Полицейски екипи са разположени по всички възлови места и регулират трафика. Въпреки това обаче в следобедните часове се очаква влизането в столицата да става по-бавно.Очаква се потока от коли да се увеличи и по главния път Е-79. Невралгична точка остава и така наречения участък - Петолъчката до Сливен,заради движението от морето към вътрешността на страната. Шофьорите трябва да бъдат особено внимателни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

От Пътна полиция" призовава водачите на автомобили да шофират със съобразена скорост и да спазват дистанция, за да се избегнат нежелани, понякога фатални инциденти. За сега пътищата от основната пътна мрежа са проходими, а настилките в по-голямата част от страната са сухи. Времето днес обаче отново се разваля и се очакват валежи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Голяма фирма сама изтегли опасен продукт от пазара у нас
Днес изпращаме последния летен ден, утре идва астрономическата ес...
След проверки затвориха повече от 30 ресторанта по морето
Как да не се опарим от имотната мафия?
Интензивен трафик в страната в първия от трите почивни дни
Кметът на Минерални бани и синът му остават в ареста


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).