Оферта: Увеличаване на бюста чрез хипноза срещу 20 лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:41 / 04.08.2013
718
Лечебна хипноза, увеличаваща бюста, пълен гинекологичен пакет, изследване на сърцето, ехограф. Това са само част от здравните услуги, пуснати от специалисти и клиники на промоция в колективните сайтове, пише "Телеграф".

Намаленията са с поне 50 % от реалната цена. Най-големия хит в момента е лечебната хипноза. Обявата е пусната от специалист, представящ се като дипломиран магистър по психология, завършил курс по позитивна психотерапия и хипнотерапия към Българската асоциация по хипноза. Офертата включва освен хипноза и 60-минутен разговор на цена 20 лв. До този момент ваучер са си купили 70 човека.

"Човешката психика има неограничен потенциал и чрез внушение може да контролира дори физиологичните процеси в човешкото тяло. Добавете към това справянето с фобии, зависимости, безсъние, включително феноменът обезболяване - премахването на физическата болка и това ще е само една стотна от възможностите на вашата психика, която с помощта на лечебната хипноза ще промени вашия живот, светоглед и емоционалност, гласи описанието към офертата, цитирано от "Телеграф".

Според информацията в официалната страница на психолога хипнозата може да повлияе на десетки проблеми като алергии, анорексия, астма, булимия, гняв, депресия, мигрена, панически атаки, заекване, отслабване, сексуални проблеми, ревност, отказване от цигари и други.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Всички български политици и институции трябва да се обед...
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).