От пловдивската дискотека отговориха за побоя над клиент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
21:02 / 01.08.2024
1287
От пловдивската диктотека "Сиктерс" отговориха на обвиненията за побой над техен клиент. Ето какво написаха те във Фейсбук:

"Скъпи прители на "Сикретс клуб", искаме да ви усверим, че сме твръдо против агресията! Като информация искаме да знаете, че сме предоставили абсолютно всичко необходимо на служителите на МВР. До ден ще оповестим абсолютната истина по случая. Благодарим Ви за разбирането".

Припомняме, че пловдивчанин се оплака за проявено насилие и побой над него, след посещение в конкретния клуб. По думите му той е станал обект на насилие от страна на охраната на дискотеката. Според разказа му по никакъв начин не предизвикал агресията върху себе си - бил е изведен против волята му, душен, бил е и ритан.

Приятелите му също били изгонени, а един от тях ударен. След публикации в медиите полицията и прокуратурата се самосезираха.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия", в посока Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Министър Карадимов: За да се справим с "мъртвите души" на изборит...
Пожар! Подпали се влака София-Варна
Пеевски: РСМ да се извини на България и българите!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).