Отличиха БНБ за насърчаване на кръводаряването

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
18:22 / 14.06.2024
1346
В Световния ден на кръводарителя, 14 юни, Българската народна банка бе отличена от Българския червен кръст и Националния център по трансфузионна хематология за специален принос за насърчаване и провеждане на редовни кръводарителски кампании, съобщиха от институцията. От името на БНБ плакет и благодарствена грамота получи директорът на дирекция "Управление на човешките ресурси“ г-жа Нина Стоянова. Отличията й бяха връчени от председателя на БЧК акад. Христо Григоров. "За нас в БНБ кръводаряването е кауза, която подкрепяме активно от години. Много от нашите служители се включват регулярно в тази благородна мисия да се спасява човешки живот", заяви г-жа Нина Стоянова и благодари на БЧК и НТЦХ от името на БНБ.

С плакети и благодарствени грамоти Българският Червен кръст и Националния център по трансфузионна хематология наградиха 11 кръводарители с принос към каузата. Церемонията се състоя в зала "Музейна“ на БЧК в София и бяха отличени активни кръводарители, институции и неправителствени организации, допринесли за популяризиране на кръводаряването.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тежка катастрофа с мигранти след гонка
Трифонов: Срамно е политици да си правят PR от трагедията с бълга...
Главчев поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедс...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Осъденият на доживотен затвор Георги Вълев от "Килърите" с белезн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).