Отпускат 3 млрд. лева за саниране

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:42 / 31.07.2013
873
3-3,5 милиарда ще бъдат отпуснати за саниране по оперативна програма "Регионално развитие" за следващия програмен период. Това каза в сутрешния блок на Нова тв регионалният министър Десислава Терзиева.

По думите й вероятно ще бъде създаден независим орган, който ще се занимава със саниране и той щял да бъде "като агенция".

Засега няма голям интерес от страна на гражданите, а това е важно. До края на годината ще има развитие по въпроса, обеща Терзиева.

Министърката каза, че в понеделник е подписала разрешение за строителство във връзка с ремонта на виадуктите, за който се говори активно още от миналата година. Тогава дори имаше извънредно решение на парламента по въпроса. Въпреки това ремонтите започнали едва този вторник. И там обаче има проблем - вместо предвидените 40 милиона лева, сега са 10 милиона, другите пари са били пренасочени, обясни Десислава Терзиева.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Всички български политици и институции трябва да се обед...
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).