Отстраниха от ДПС и личната секретарка на Ахмед Доган

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:56 / 29.06.2024
841
Промените в ДПС продължават. Отстранена е и личната секретарка на Ахмед Доган - Биршен Ибрямова. Toва става ясно от публикации във Фейбук групата "Аз подкрепям Ахмед Доган'', в която членуват близо 25 хил. души. Самата Ибрямова е потвърдила информацията за сайтът ''Segabg.com''.

Ибрямова е била на тази длъжност като негов доверен човек от 30 години насам, съобщава в социалните мрежи журналистът Григор Лилов.

Парламентарната група на ДПС изключи Айсел Руфад. Тя бе свалена и от поста областен председател на ДПС в Шумен. А в началото на март Айсел Руфад бе една от избраните за зам.-председател на партията.

Освен това преди два дни бившата зам.-председателка на парламента Филиз Хюсменова изненадващо поиска да напусне парламента. Оставката ѝ бе гласувана единодушно от парламента.

Твърди се, че решението ѝ е свързано със задържания заради разследване на пране на пари общински съветник от ДПС във Варна и областен лидер - Сали Табаков. При обиските в тайна стая в къщата му беше открита пещерата на Аладин – в куфари подредени пачки евро, левове и килограми злато. При преброяването се установи смайващ размер от общо 520 000 евро, 320 000 лева, 18 000 долара и 272 златни монети, чиято левова равностойност е 1.1 милиона лева. А също така бойни оръжия, гранати и 35 000 патрона. Сали Табаков също е изхвърлен от ДПС.

Организацията на ДПС в Пловдив пък поиска главата на друг доайен - Рамадан Аталай, който е народен представител от 1997 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лена Бориславова: Да получаваме заплахи и да седим в опозиция ням...
Преди парламентът да го освободи от стария пост: Димитър Главчев ...
Правителството предлага нов зам.-командир на ВМС
Управителят на НЗОК проф. Момчил Мавров: Винаги сме готови за диа...
Борислав Цеков: Имаме едни партийни вождове, които са взрени в пъ...
Ето кои депутати от ДПС се отцепиха и гласуваха "против" правител...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).