Подновяват работата по разкриване на знакови поръчкови убийства у нас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:15 / 18.12.2012
962
До дни МВР ще поднови работата по разкриване на знакови поръчкови убийства у нас, сред които е и покушението на футболния президент Юри Галев.

"Убеден съм, че можем да стигнем до разкриването на убийството на Кюлев и други поръчкови престъпления, извършени от групата на Килърите", коментира вчера вътрешният министър Цветан Цветанов. Той подчерта, че това е една изключително тежка и добре структурирана организирана престъпна група. Един от първите задържани, които са били част от бандата, вече има 20-годишна присъда, потвърдена на последна инстанция от съда.

"Това означава, че сме попаднали точно на най-здравата група, която е извършвала убийства на територията на страната", заяви Цветанов и добави, че действията по разкриване на другите убийства ще започнат след четвъртък, когато се очаква да бъдат прочетени и присъдите в Шуменския съд по делото "Килърите".

Футболният бос Юри Галев бе застрелян с пет куршума през лятото на 2010 година и издъхна 10 дни по-късно в "Пирогов". Знаковият разстрел на банкера Емил Кюлев стана през октомври 2005 г., като срещу него са били изстреляни 11 куршума.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).