Подробности за кървавия любовен триъгълник по оста Разград - Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:12 / 21.01.2019
18087
22-годишен младеж е наръгал с нож в корема 17-годишно момче, съобщи говорителят на ОДМВР в Разград Илиана Георгиева. Кървавото нападение е станало вечерта в петък, а веднага след това извършителят е изчезнал.

Според първоначалната информация става въпрос за неразпаднал се докрай любовен триъгълник, пише "Телеграф“. Десетина минути преди полунощ момчетата били в Градския парк в Разград. По същото време в парка се появило момиче от Исперих, за което се предполага, че е бивше гадже на едно от момчетата. Младата дама станала причина за скандал между момчетата и след размяна на реплики по-големият извадил нож и намушкал с него съперника си в корема и порязал ръцете му. Веднага след инцидента нападателят и приятелката му изчезнали в посока Варна, където били студенти. Раненият младеж бил откаран в ОАРИЛ в много тежко състояние, но след като минали критичните 24 часа, прогнозата била, че ще се оправи.

Междувременно авторът на намушкването и приятелката му били установени и сигнал, че може да пребивават в морската столица, бил изпратен до ОДМВР във Варна. В неделя сутринта 22-годишният предполагаем извършител бил открит също във Варна, и транспортиран в управлението на полицията в Разград.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 120, ал.1 от НК за причиняване на средна телесна повреда. Наказанието от този текст е от 3 до 10 години затвор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
140 делегати избират нов патриарх
Теодора Йовчева: Анти-ГЕРБ-ДПС коалиция е обединение на необедини...
Цветанов: Няма доказателства, че Брендо е влязъл в България с час...
Фармацевтите алармират: Малките населени места могат да останат б...
Идеално за плаж, времето утре ще бъде горещо
Крака на човек виснаха от пловдивски автомобил


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).