Поредна секира за едни определени шофьори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 16.10.2023
712
Цената на газовите уредби за автомобилите скочи с 300 лева за една година. Ако преди 12 месеца специализираните автосервизи са поставяли най-масовите комплекти за 1050 лева, в момента те предлагат услугата за 1350 лева.

Това е цената за двигатели без турбо. За някои модели в зависимост от различни специфики цените достигат до 1500-1600 лева. И при тях има същия ръст нагоре в сравнение със ситуацията на пазара на есента на 2022 г. 

Повишаването на цената обаче в никакъв случай не отказва желаещите да ги монтират и напливът в момента е сериозен. При утвърдените майстори в столицата се чака повече от месец за качествен монтаж, показа проверка, предаде "Блиц".

Това очевидно е свързано и с поредното покачване на цените на дизела и бензина, които минаха психологическата граница от 3 лева. Прогнозите за нов скок покрай евентуална ескалация на войната в Израел вероятно също ще се отразят в тази посока през следващите седмици.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Д-р Ива Гаврилова, онкохирург: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).