Предимно слънчево днес, температурите ще се понижат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 27.05.2013
374
Днес ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има в сутрешните часове над Черноморието и северозападните райони, а след обяд - над западните и планинските райони, където на отделни места ще превали слабо. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Дневните температури, спрямо вчера ще се понижат и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 20° и 25°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с по-значителни увеличения на облачността в сутрешните часове. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 20° и 23°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Температурата на морската вода е от 14-15° по северното, до 20° по южното крайбрежие. 

Над планините облачността ще бъде променлива, с повече слънце в часовете преди обяд. На отделни места в следобедните часове ще превали слабо. Ще духа умерен, преди обяд временно и силен вятър от запад-северозапад. Очаквана максимална температура на височина 1200 метра около 12°, на 2000 метра - около 6°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Абсурдна ситуация: Заради протеза у нас искат да отнемат категори...
ДАНС: В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуник...
Скок на болните от COVID-19: За какви симптоми трябва да внимавам...
Катастрофа на АМ "Тракия"!
Теглят с жребий серийните номера на машините за гласуване на пред...
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).