Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предлагат ни незабравими преживявания в Анталия за Нова година
Автор: Екип Varna24.bg 14:36 / 02.11.2012Коментари (1)855
©
Анталия е един от най-разнообразните и колоритни курорти на Турската ривиера. Известен още и като "Перлата на Средиземноморието", едва ли има по добра възможност да посетите това кътче от рая, от това да посрещнете Нова година 2013 в Анталия. Въпреки че Анталия е известен летен курорт, това не трябва да ви притеснява, зимата в града е мека и изпълнена с слънчеви дни. През последните години Анталия се превърна в една от най-желаните дестинации за празнуване на Нова година. През настоящата Нова година 2013 градът отново е във водещите дестинации за посрещане на празника.

Анталия се е разположен на югозападния бряг на Турската част от Средиземно море. Градът има население около 1 милион души, но по време на новогодишните празници, то почти се удвоява. Приливът на туристи по това време от годината е наистина огромен. Градът се слави и като най-големият международен курорт на прекрасната страна Турция.

Като една толкова известна дестинация, Анталия разполага с богата настанителна база. Хотелите в града са наистина многобройни. Резервациите за Нова година в Анталия, започват още от летните месеци, защото към края на декември всички хотели в града са препълнени. В хотелите на Анталия ще се радвате на топъл и радушен прием, защото обслужването в хотелите е на едно много високо ниво. Самото население на Анталия е много дружелюбно и възпитано. Основното препитание на местните жители идва от туризма в града и това е още една причина, да са така приятелски настроени към туристите.

Ако искате да посрещнете Нова година в Анталия, но също така и да направите една екскурзия в града, новогодишните дни са точните за вас. По това време климатът е мек и много приятен за обиколки, за разлика от сухото лято, когато температурите достигат над 40 градуса по Целзий. Старата част на Анталия е основна туристическа атракция. С тесните си улички, музеи, галерии, антични статуи и сгради, това е най-посещаваната част от туристите за екскурзии. В града ежедневно се организират екскурзии до снежнобелите извори на Памуккале, които са и най-известната забележителност на Турция.

Посрещане на Нова година в Анталия е едно по-различно изживяване, на новогодишните празници. Ако искате да посрещнете този цветен и изпълнен с танци празник, на някое по-топло и слънчево място, то Анталия е вашият град. Честванията по случай празника започват вечерта на 31 декември и продължават чак до сутринта на 1-ви януари. Може да изберете да прекарате празника, на вечеря със семейството на някое по-тихо и спокойно място или да излезете на площада и да се забавлявате с останалите гости на града. Когато стрелката на часовника спре на 12 часа, ви съветваме задължително да излезете навън, защото тогава започва светлинното шоу по случай празника. Градът засиява от разноцветни светлини и фойерверки, придружавани от музикалната програма на вечерта. 

Нова година в Анталия е едно незабравимо преживяване, което всеки трябва да изпита поне веднъж през живота. Доброто настроение, което цари в този средиземноморски град със сигурност ще ви завладее. Анталия не е просто едно красиво място, той е истински оазис на празненства и забавления. Това е мястото, където със сигурност ще се забавлявате както никъде другаде.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.11.2012 г.
0
 
 
А гюбеци ,ще има ли !!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: