Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предлагат ни незабравимо посрещане на Нова година в Дубай - осмото чудо на света
Автор: Екип Varna24.bg 12:19 / 29.10.2012Коментари (1)602
©
Дубай - осмото чудо на света, градът на златото, градът на чудесата и какво ли не още можем да изброим за него. Едно е ясно, Дубай има за цел да се превърне в една от най-атрактивните туристически дестинации в света. Целта е почти реализирана с грандиозни хотели, мащабно строителство и все повече изненади. Истината е, че от пустиня Дубай се е превърнал в истински рай. Великолепните климатични условия - яркото 360 дни в годината слънце, топлата чиста вода, омагьосващите пустинни пейзажи, оазиси, червения пясъци, дюни и скалисти върхове способстват на Града да се превърне в едно от най-желаните места за посрещане на Нова година 2013.

В последното десетилетие Дубай се утвърждава като една от най-атрактивните дестинации за посрещане на Нова година. С всяка изминала година все повече и повече туристи от цял свят предпочитат да посрещнат Нова година 2013 в Дубай, защото това е може би най-подходящото място за този празник. Космополитният начин на живот, прекрасните хотели и дружелюбното население, ще превърнат празника Ви в едно наистина незабравимо преживяване.

Дубай е един утрамодерен град в сърцето на пустинята, той е едно от седемте емирства в състава на Обединените арабски емирства. Разположен е в източните части на Арабския полуостров на крайбрежието на Персийския и Оманския залив. Няма друго място на света, където да се строи толкова бързо - само за три години и половина в дубай са построени 140 небостъргача. Мечтата на емирството е през 2014 година да се превърне в 8-мото чудо на света.

Емирството буквално прелива от атракции и забележителности. В града се намира най-високата сграда на света Бурдж Халифа, висока цели 828 метра. Тя е един невероятен подвиг на инженерната история, както на Дубай, така и на целия свят. По време на Нова година в Дубай, сградата е най-голямата атракция там. На 31 декември точно в полунощ Бурдж Халифа се облива в цветни светлини и фойерверки, от ниските етажи,чак до върха на кулата. Това е и най-високото светлинно шоу, което може да наблюдавате само и единствено на Нова година 2013 в Дубай. В основите на Бурдж Халифа се намират и едни от най-невероятните фонтани на света. В действителност това е най-големият "танцуващ" фонтан на света. Фонтаните също са една от основните атракции по време на Нова година в Дубай. Те изпълняват програми специално подготвени за новогодишната нощ.

Друга известна сграда в Дубай, която ще ви заплени е един от най-луксозните хотели в света Бурдж Ал Араб(в превод означава " Кулата на арабите") .Това е супер луксозен седем звезден хотел, предназначен да прилича на платно на кораб и висок цели 321 метра, което го прави четвъртият по височина хотел в света. Хотелът е един от най-известните символи на града и е една наистина величествена сграда. Той е една от най-сниманите структури на света и няколко години подред е определян като най-луксозният хотел на света.

Дубай е смес от пустиня и море, от Азия и Европа. Това е един типично азиатски, но и мултикултурен град. По голямата част от населението на града са от различни части на света, като преобладаваща част от преселниците са от западна Европа. Въпреки това преобладаващата религия тук е мюсюлманската. Религиозната толерантност в града е много висока, в резултат на това, хора от всички религии могат да се чувстват добре дошли тук.

Посрещнете Нова година 2013 в Дубай, това е едно преживяване, което ще остане завинаги в сърцата Ви. Дубай не е само градът на търговията и скъпите имоти, той е и едно невероятно място където да посрещнете Нова година 2013 заедно със семейството и приятели.

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за Дубай - 5 нощувки от 29 декември с полет от София.

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за Дубай - 7 нощувки от 28 декември с полет от София.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.10.2012 г.
0
 
 
Преди да отпътувате се запознайте с местните им порядки и празници .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Избор на български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: