Предупреждение: Много скоро започва!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:56 / 31.08.2023
902
Много скоро започват процесите, съобщиха от Meteo Balkans. Според синоптиците от НИМХ след обяд ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Главно в планинските райони и Лудогорието ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 27° и 32°, в София - около 27°.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. Купеста облачност ще има главно над южните райони, на места с краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб западен вятър. Утре ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с купеста облачност. На отделни места в планинските и източните райони ще превали краткотрайно. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 27° и 32°, в София - около 28°. 

В планините ще преобладава слънчево време, след обяд с купеста облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-значителна купеста облачност ще има сутринта по южното, а вечерта по северното крайбрежие и на места там ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
06.09.2023 Черно море привлече нападател от Крузейро
09.07.2023 Чисти плажове, ниски цени: Все повече български туристи избират това райско място за почивка
Още новини от Национални новини:
Тежка катастрофа с мигранти след гонка
Трифонов: Срамно е политици да си правят PR от трагедията с бълга...
Главчев поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедс...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Осъденият на доживотен затвор Георги Вълев от "Килърите" с белезн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).