Премиерът: Няма да бъдат забравени българските учители

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
12:02 / 16.09.2024
565
Нямаме подготвен за представяне бюджет. До 31 октомври, мисля че е срокът. Няма да бъдат забравени българските учители. Това каза министър-председателят Димитър Главчев, който присъства на тържественото откриване на новата учебна година в 35 СЕУ "Добри Войников", предаде репортер на "Фокус".

"Само да стискаме палци да не ни се случи животът обикновено се случва и аз искам да разбера каква ни е готовността да може да реагираме веднага. Природата трудно се спира и човек може да се бори с нея, но поне да се вземат мерки, ако се случи нещо подобно на това, което виждаме в Централна Европа. Да имаме възможност да ограничим щетите", коментира премиерът във връзка с наводненията, които в момента заливат Европа.

По думите му изпълнителната власт и институциите трябва да обръщат повече внимание на превенцията и да бъдат подготвени.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).