Премиерът към председателя на БЛС: Ще направим всичко, което зависи от нас, за да можете да работите по-добре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:17 / 24.11.2023
983
Премиерът акад. Николай Денков поздрави участниците и гостите на VI-ия Национален конгрес на Български лекарски съюз с международно участие - "Политики в здравеопазването“.

Акад. Денков отбеляза, че днес правителството е приело проектозакона за бюджета на НЗОК за 2024 г. "По отношение на бюджета ще направим всичко, което зависи от нас, за да можете да работите по-добре и пациентите да се чувстват по-добре - това е целта и на вашите, и на нашите усилия в тази област", заяви министър-председателят.

Премиерът  акцентира и върху значението на диалога на кабинета с лекарското съсловие при формирането на политиките в сферата на здравеопазването.

Председателят на БЛС д-р Иван Маджаров благодари на премиера акад. Николай Денков за проявеното уважение и за това, че чува това, което българските лекари му казват.

"БЛС ще направи всичко възможно задачите, които сме си поставили да се изпълнят. Във всички панели на конгреса, макар без да парадираме с това, е заложена бъдещата дигитализация на българското здравеопазване“, завърши д-р Маджаров.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
Тази атракция по нашето Черноморие си струва да се види!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Чужденци направиха документален филм за АМ "Тракия", заглавието: ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).