Превозвачи от цялата страна протестират в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:02 / 30.05.2008
439
Автомобилни превозвачи от цялата страна ще протестират и днес в София, съобщиха от Конфедерация на сдруженията от автомобилния транспорт. Протестът ще бъде по маршрут по Северната дъга на Околовръстния път от квартал "Казичене" до квартал Бояна. Сборният пункт е в кв. "Казичене". Движението на автомобилите по Околовръстния път ще започне в 10:00 часа. По-късно на пресконференция представители от бранша ще представят исканията си.

Протестите ще продължават и през следващата седмица докато не бъдат изпълнени исканията на транспортния бранш, изложени в декларация от 23 май, адресирана до премиера, министъра на транспорта, министъра на финансите и Комисията по транспорт към Народното събрание, съобщава БТА.

Вчера част от превозвачите се обявиха против ефективните протести. Някои браншови организации заявиха, че няма да подкрепят колегите си да блокират магистрали и границите на България.

Източник: bTV

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Д-р Цветеслава Гълъбова: Проблемът с употребата на райски газ е о...
Асен Василев: Нямаме промяна в разпределението на водачите на лис...
Историк: Очаквам новия състав на съвместната историческата комиси...
Росина Чолеева: Все повече внимание се обръща на киберсигурността...
Бойко Борисов: Ако българите не се стегнем, никой не ни е виновен...
Инджов: Проблем е, ако цените на внесените в България яйца са по-...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).