Принудиха 17-годишна българка да проституира в Берлин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:22 / 18.08.2023
836
17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага се, че е била заставена от сестра си и приятелят ѝ. Прокуратурата повдигна обвинения на двамата за сводничество, трафик на хора и принудителна проституция, съобщават германските власти, цитирани от Нова тв.

През декември 2020 г. жертвата била доведена в Германия от предполагаемите извършители с обещания за по-добър живот. По-късно сестрата и нейният приятел задължават момичето да проституира.

Според обвинението двамата са планирали предварително всичко и са се възползвали от факта, че непълнолетното по това време момиче е било финансово зависимо от тях, не е имало много контакти и трудно общувала заради езиковата бариера. Момичето е имало между три и шест срещи на ден, като всички условия са определяни от двамата заподозрени.

През януари жертвата отказва. Заради това нейно действие бива пребита от 28-годишния мъж. След няколко дни момичето успява да избяга. Германската преса определя историята като шокираща. Все още не е ясно кога двамата заподозрени ще се изправят пред съда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тежка катастрофа с мигранти след гонка
Трифонов: Срамно е политици да си правят PR от трагедията с бълга...
Главчев поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедс...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Камелия Нейкова: Имаме пълната подкрепа на Министерския съвет за ...
Осъденият на доживотен затвор Георги Вълев от "Килърите" с белезн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).