Прогнозата за петък - чака ни дъжд, а на места и сняг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:17 / 24.01.2013
620
През нощта ще вали в Източна България. В западните райони ще е без валежи и облачността ще се разкъса. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре след временно разкъсване и намаление на облачността, отново ще се заоблачи и главно в Южна България и северозападните райони ще има валежи от дъжд. Отначало от северозапад, след това от север-североизток ще започне да прониква студен въздух и температурите ще се понижават. 

В северозападните райони дъждът ще преминава в сняг. В Източна България ще е ветровито. Максимални температури от 3°-4° в северозападните до 10°-12° в югоизточните райони. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца.

В планините ще има променлива, често значителна облачност. Главно в Рило-Родопската област ще превали сняг. Вятърът временно ще отслабне, ще е умерен до силен от югозапад. Максимална температура на 1200 метра - около3, на 2000 метра - минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, главно в южната част ще превалява дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури 9°-12°, температура на морската вода 6°-7°. Вълнение на морето 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).