Прокуратурата обвини Кирил Терзиев, след като Светлана Гущерова се оплака, че й избил зъбите

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
18:32 / 05.06.2024
1682
Софийската района прокуратура заяви, че бившият борец Кирил Терзиев е обвинен за закана с убийство и още вчера му е наложена мярка "подписка". 

Припомняме, че олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев получи с обвинението за закана с убийство след като плеймейтката Светлана Гущерова разказа в социалните мрежи, че е била ударена от него пред очите на трите ѝ деца - Криси, Ани и Доби.

От Софийската района прокуратура заявиха, че на Терзиев е наложена мярка "подписка".

Терзиев отрича да е ударял Гущерова или да е имал неизяснени финансови отношения със семейството пред различни медии.

По думите на Светлана Гущерова тя е била нападната в понеделник, малко след 20:00, часа докато се прибирала с мъжа си и трите си деца. Според Гущерова, известният Терзиев е наблюдавал семейството и е чакал подходящия момент. Той се появил с автомобила си, когато съпруга ѝ отишъл да отвори вратата на гаража. В началото отправил няколко заплашителни реплики, а после последвала и физическата саморазправа, споделя Гущерова.

"С голям замах ме хваща за бретона и три пъти ми удря главата в прозореца, който аз съм спуснала. Предните два зъба ми паднаха, имам огромен кичур, който ми падна от косата... Децата започнаха да крещят и да викат: мамо, мамо, мамо...", разказва плеймейтката.

Гущерова разказва, че веднага започнала да свири с клаксон, надявайки се някой да дойде. След това извикала линейка и си извадила медицинско. По думите ѝ, нападението е заснето от охранителни камери, а записите от тях са предадени на полицията.

"Децата са ми под много голям стрес. Едното е на 2, другото на 3, а най-голямото на 5 години. Когато се прибрахме и оставихме децата на майка ми, тя не е могла да заспи цяла нощ", разказва още Гущерова.

Бившият борец е познат на семейството, но от година не поддържат връзка. Известният модел отхвърля версията нападението да е свързано с неизяснени финансови отношения:

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Запрянов: Очакваме 57 млн. евро в замяна на помощта за Украйна
"Да, България!" прие мандат за предоговаряне на коалиционното спо...
Голям пожар в Старозагорско, опасно близо до борова гора
Брендо през 2008 г.: Никога няма да излезе тази истина
Президентът и патриарх Даниил положиха венци пред Паметника на Не...
Президентът Радев: Изборът на патриарх идва в момент на изпитания...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).