Ракията ни истинска, ако е над 40 градуса | ||||||
| ||||||
Гроздовата ракия трябва да е с над 40 градуса алкохолно съдържание, за да бъде истинска. Тя трябва да бъде произведена "чрез единична или двойна дестилация до 65 обемен процент на вино, получено от грозде, като виното от 100 килограма грозде не може да надвишава 75 литра". |
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове? | ||
Много добре (508) | 15% | |
Добре, но можеше и по-добре (469) | 14% | |
Не се справи (648) | 19% | |
Пълна трагедия (1805) | 53% |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg