Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Румънски кмет беснее на Златните, откраднали му джипа
Автор: Екип Varna24.bg 10:23 / 02.05.2010Коментари (1)26683
© Стандарт
Румънски кмет събу гащите си и лъсна чисто гол отпред и отзад във фоайето на 5-звездния тузарски хотел "Мелиа гранд Ермитаж" в Златни пясъци. Флорин Неделея изпаднал в ярост вчера сутринта, като разбрал, че са откраднали джипа му БМВ-Х5, паркиран на 50 метра от хотела.

Чужденецът управлява село Клежани, което стана популярно в цяла Европа с циганския си оркестър "Тараф де хайдук". Кметът и компанията му като гости на хотела устроили невиждан скандал на целия персонал. "Мафия! Ще запалим хотела! Ще ви избием!" - викали и ругаели румънците. Само благодарение на пристигналите бързо полицаи и засилена охрана не се стигнало до саморазправа. За по-малко от три часа след това дошли две румънски телевизии Pro TV и "Аntena 3", за да предават на живо в родината си как крадат колите на туристите в Златни пясъци. "Няма да идваме повече в България. Тук е мафия" - отсече и пред българските медии Флорин Неделея. Румънските гости направиха истински цирк - не скри възмущението си зам.-мениджърът на хотела Деян Колев. Той потвърди, че веднага са пратили сигнала за откраднатия джип, но не носят отговорност за него. Луксозното возило е било далеч от паркинга на хотела, за който се плаща по 20 лева на денонощие. Според Колев румънският кмет отказал да даде показания в Пето РПУ пред съдия. Но през цялото време се оплаквал, че всичките му документи останали в колата.

Скандалът с въпросната група от Румъния тръгнал още при настаняването им предния ден след дублиране на една от стаите, но проблемът бил решен за минути. "И тогава ни заплашваха, ругаеха и блъскаха персонала" - разказа Колев. Той подозира, че това е нагласена акция за черен РR за туризма в България преди началото на сезона. Румънските конкуренти плащали сериозно за това, да се устройват такива сценарии и да не ходят сънародниците им по Българското Черноморие. "Курортът Златни пясъци е разграден двор, едва след инцидента поставиха охрана на бариерата", каза още хотелиерът. Той призна и за друга станала вчера кражба на "Лексус" на друг румънски гост на "Мелиа гранд Ермитаж".

По Великден също изчезнал комшийски джип БМВ-Х5. За последното денонощие има откраднати 4 коли на румънци в Златни пясъци, Но не е подадена жалба за задигнат джип БМВ-Х5, уточниха от полицията. Родните ченгета проверяват версията, според която румънци организирано крадат колите на техни сънародници в нашите курорти.

Източник: в. "Стандарт"




Още по темата: общо новини по темата: 3
23.09.2010 »
21.09.2010 »
21.05.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 03.05.2010 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2024/25
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: