Сашка Васева преоткри мъжа си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:48 / 05.09.2022
1469
Голямото завръщане на Сашка Васева - и на сцената, и към живота, вече е факт, а с него и новите положителни емоции в нея, които са й повече от нужни именно сега.

В скорошно интервю за "Телеграф" легендарната поп фолк звезда от близкото минало признава, че много й се пее и то за любов. И това не е никак случайно, защото в най-тежкия момент, в който се бори буквално за живота си, този, който единствен е бил до нея, е мъжът й Христо Бакърджиев, когото среща през 1999 г.

"Нямам никакъв спомен от операцията, защото съм била под упойка. Христо се е погрижил да отида до лекаря. Изобщо дължа всичко на Христо."

На въпрос дали знае колко е струвала животоспасяващата й операция в Германия, изпълнителката отвръща така: "Не, не знам. Не смея да питам дори. Но се справяме. Христо е воин и не се оплаква. Неговото благородство преоткрих!"

След участието в юбилейното издание на "Пирин фолк" в Сандански, Сашка Васева и семейството й отидоха до морето.

"Ходихме на плажа. Христо се къпа в морето, аз не посмях. Уплаших се нещо от морето. Не беше бурно, но беше дълбоко. На първия ръкав на Халкидики бяхме, само двамата.."

Двамата имат две деца - Христо-Никола и Христина-Елена. Христо завърши наскоро училище и все още избира как да продължи образованието си, а Христина учи в Германия и сега ще бъде в осми клас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6921):
15.09.2024 Мира Добрева: Болестта ме отказа от егото ми, самотата убива хората
27.07.2024 Тихомир Георгиев, DJ Тишо: Най-голямото предизвикателство пред независимите изпълнители са представянето им в медиите и финансирането на собствените им продукти
17.05.2024 Тя е едно от "златните момичета" на Нешка Робева и е единствената двукратна носителка на световната купа по художествена гимнастика
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).