Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Седларска: Син на мои близки се самоуби, не могъл да понесе подигравките на съучениците си, че е "момиче"
Автор: Екип Varna24.bg 10:43 / 08.08.2024Коментари (13)1385
©
Веселина Седларска е родена в Стралджа през 1954 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на английски език в Пловдив, следва журналистика в Софийския университет. . Автор е на книгите "Кладенецът“ (2016), "България за начинаещи: Джаз от сюжети и портрети“ (2017), "Депресията ме обича“ (2018), "Гладни сърца“ (2021).

Ето ви неин коментар относно вчерашното решение на НС, което прие промяна в Закона за предучилищното образование. Тя забранява пропагандата, популяризирането и подстрекаването на идеи или възгледи, свързани с нетрадиционната сексуална ориентация или определяне на полова идентичност, различна от биологичната, независимо дали това се прави пряко или косвено.

"Син на мои близки се самоуби, защото не могъл да понесе подигравките на съучениците си, че е "момиче". Питам се, ако учител сега се опита да защити такова момче, ще бъде ли престъпник по новия закон. Разбирате ли докъде се докарахме? Можеш да крадеш безнаказано, можеш да имаш държанка някъде в чужбина, можеш да биеш случайно срещнати на улицата, но не можеш да обясняваш, че има хора различни, което не ги прави по-лоши от нас. Това ли остана от християнството - един цитат, който прозвуча днес от моята лична представа за най-голямата пародия на християнството Йордан Цонев|.

"Къде отиде любовта към ближния и "истината ще ви спаси"? Толкова ли сме нещастни, мизерни, освирепели, че имаме нуждам да тъпчем някого, когото сме си въобразили, че е по-нисш? Кои са следващите? Ромите? О, не - те са надеждни гласоподаватели. Тях ще ги държим в гета, за да ги купуваме по избори. Но следващи ще има, не се съмнявайте", пише Седларска



Още по темата: общо новини по темата: 739
13.09.2024 »
13.09.2024 »
13.09.2024 »
13.09.2024 »
13.09.2024 »
12.09.2024 »
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Докога ще търпим подобни малцинствени групи да тормозят обществото. България на българите, чистя и свята република. Един Бог, една държава, един водач. Това е бъдещето. Многодетни семейства мъж + жена...
Сподели какво ново....
на 08.08.2024 г.
0
 
 
Всеки, който казва - "джендър култура", "джендър пропаганда" е функционално неграмотен. Нямате представа, какво говорите. Някой ще ви направи децата гей? Сигурно така става.. Имаше коментари, да влезнела църквата в училищата :) Те тогава ще видите за какво става въпрос :)
+1
 
 
Освен, че се опитва да прави внушение нищо не се разбра от тази позиция на г-жа Седларска. Първо какво общо има това, някой учител да се опита да защити ученик от това да не се пропагандира менталната болест, като нещо нормално на деца? Разбира се, че всеки учител трябва да защитава децата си доклолкото може. Но това н е целта на поста. Целта е да се изкарат хората, които искат децата им да не се въвличат в нещо, което ще съсипе живота им лоши. Госпожата не уточнява дали детето, което за съжаление е постъпило така трансджендър ли е или не. Ако е да, то вина за трагичната съдба носят родтелите му и такива, като госпожа Седларска, които подтикват несигурни деца към това да се осакатят до живот. Вместо да окажат подкрепа на детето, за да се приеме такова каквото е и да му вдъхнат увереност, тези хора го тласкат в бездната на трансджендърството заслепени от модата. Голяма част от случаите на трансджендъри за съжаление завършват със самоубийство. И това не е, заради подигравки от другите, а защото няма как да избягаш от истината. И когато осъзнаеш, че си направил грешка, то ття вече е непоправима, защото половите ти органи са премахнати а вероятно не си изкарал и пубертет, защото са те блъскали с хормони. Всичко това, защото ако някое дете се чувства неуверено и объркано вместо да получи подкрепа от родителите си, които да му обяснят, че всичко е наред, те го тласкат към осакатяване заради модата. И после на тези родители света им е виновен, защото не иска да се съобразява с тяхната илюзия.
0
 
 
Самият факт, че и при двете гласувания се е събрало конституционно мнозинство по този въпрос би трябвало да подскаже на загрижената госпожа, че има някаква значима грешка в разсъжденията й. Проблемът й е, че който не разсъждава като нея е "Ганя"... :) Нищо, че по на запад вече се наиграха с джендър афърмейшън-а и вече бият отбой. Нищо, че цял куп деца бяха обезобразени в името на "разнообразието, равенството и толерантността" и животът им е необратимо съсипан. Важното е госпожата и цялата им обществена прослойка с псевдоморалистките възгледи да се чувстват по- и най-. Ако питат мен - не, мерси. Децата са ми по-важни.
на 08.08.2024 г.
0
 
 
Задължителна военна служба за момчета и момичета поне 12 месеце
+2
 
 
Да защитаваш някого е едно, да си престъпник е друго, а да пропагандираш упадъчна идеология в училища е трето(болно). Лично съм против ССГБТ пропагандата в образованието като цяло - току виж всички почват да се самоопределят с другия пол: момчета като момичета, момичета като момчета и т.н. Г-жа Седларска явно има предвид , че този закон може да предизвика омраза спрямо хората - защитници на ЛГБТ+-+! обществото. И ето един цитат от нея:"Как можем да бъдем обичащи, ако точно в тези дни не си дадем сметка колко ни опустошава омразата?"
0
 
 
Най-после нещо полезно от тези 240 хрантутници.
+4
 
 
Веселина Седларска - много слаби, псевдо-аргументи. "ако учител сега се опита да защити такова момче, ще бъде ли престъпник по новия закон" - нелеп въпрос, естествено че не. Много други хора и институции ще защитят дете в подобна ситуация. но не заслужават защита пропагандаторите сред децата на джендър културата.
+4
 
 
Син на леля ми са стринката по бащина линия. Някой вярва ли на тия смешни, непотвърдими анекдоти ?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Бюджет 2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: