Седмицата започва с жега до 32°

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19 / 09.06.2013
777
Утре ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността следобед и привечер над западните райони, където на отделни места ще превали и прегърми. Дневните температури ще се повишат слабо и максималните ще бъдат между 27° и 32°. През нощта срещу вторник валежите и гръмотевиците в западната и централна част от страната ще се активизират. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максимални температури на въздуха: 24° - 28°. Температурата на морската вода по северното крайбрежие ще е около 15°, по южното - около 17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините също ще бъде слънчево. В следобедните часове над масивите в Западна България и Родопите ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. По билата ще духа до умерен вятър от запад-югозапад, който привечер ще започне да се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 13°.

Във вторник и сряда над по-голямата част от страната облачността ще е значителна. Ще вали интензивно, ще има гръмотевици, възможни са градушки. Температурите ще се понижат чувствително.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Антикорупционната комисия и прокуратурата проверяват кмета на Общ...
Втора статуя в Големия канал на Хераклея Синтика!
Румен Радев наложи вето на промените в Гражданския процесуален ко...
Колко пари трябва да имаме спестени, ако искаме да си купим имот ...
Имитиращите продукти по щандовете в магазините намаляват, но се у...
Димитър Главчев: Има надграждане на елементи от процесите на подг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).