ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шеф Димов: България е единствената европейска страна, в която няма кулинарни региони | ||||||
| ||||||
"Българите тепърва изграждаме култура на хранене, която съществува в Европа от много години. Ние сме може би единствената европейска страна, която няма кулинарни региони. Кулинарията е нещо много голямо. В Италия всяка област има характерна храна", каза той. "Аз съм работил за една от най-големите италиански компании, която има франчайзова структура. Тя е в цяла Европа, САЩ, Китай, азиатската част на Турция", каза още той. Относно това как да възбудим интереса към кулинарията шеф Димов бе категоричен, че това е страст, която идва отвътре. "Кулинарията трябва да бъде приемана като игра. Това възбужда интереса в децата. Готвеното е страст и не те ли идва отвътре, няма как да стане", смята той. Надя БРАЙТ |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Обявяват новия партньор на Ралица Паскалева в "Игри на волята"
08:51 / 25.11.2024
Вдигат цената на водата във Варна от 1 януари 2025 г.
11:27 / 26.11.2024
Meteo Balkans пусна пълна прогноза за времето за декември, снегът идва!
18:50 / 25.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: